Få din skrotbil hentet

Det skader miljøet og du går glip af kontanter, hvis du lader din skrot bil ruste op i baghaven. Sender du din bil til en miljørigtig autoophugger, er du garanteret at få skrotpræmie for den gamle bil. Derudover medvirker du til at reducere de miljøskader der er ved at skrotte en bil.

Garanteret høj skrotpræmie

Ud over at sende bilen til den rette skrotplads, skal du ligeledes afmelde pladerne på bilen, underrette SKAT, og udfylde papirarbejde hos autoophuggeren. Du kan dog slippe for al besværet, og stadig få skrotpræmie for din bil. Skrotdingamlebil.dk tilbyder at afhente din bil på din adresse helt gratis! Derudover tager de sig af det praktiske ved at kontakte SKAT, udfylde alle nødvendige papirer samt at afmelde dine gamle plader, hvis ikke at du allerede har gjort det selv. Du skal ikke betale en krone for afhentningen. Til gengæld får du en garanteret høj skrotpræmie for din bil. Sagen er nemlig den, at på trods af at din bil er gammel, er beskadiget og klar til skrot, vil der stadig være dele på din bil som kan genbruges. Skrotdingamlebil.dk sørger for at finde disse dele, og genbruge dem inden de bliver sendt til skrot. Derefter sender de bilen til en miljøgodkendt autoophugger, som farsvarligt skiller sig af med bilen.

Genbrug og miljørigtig skrotning

Uanset bilens tilstand, er der mange miljøfarlige stoffer i bilen. Derfor er det også skadeligt for miljøet, hvis bilen ikke skrottes korrekt. Når flere af delene bliver taget fra og genbrugt, er det medvirkende til at reducere miljøskaderne. Derudover er det langt mere forsvarligt at sende bilen til en autoophugger, end at lade bilen ruste op i carporten eller i baghaven.

Skrotdingamlebil.dk kan få glæde af din gamle bil, uanset dens tilstand. Ved at lade dem om arbejdet, slipper du for papirarbejde og køreturen til autoophuggeren, du er sikret en høj skrotpræmie, foruden at du bidager til en mere forsvarligt skrotning af bilen.